Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

HTML

Vándorfóka

A fókablog részben a tengerentúlra költözik, és Coloradoban folytatja nyughatatlan, aktív életvitelét, ami sokak szerint tök beteges. Szerintem meg csipkebokorvessző.

Leltár

Képek és térképek


Denveri dolgok nagyobb térképen való megjelenítése
foka.blog.hu on Facebook

Friss topikok

Worldwide

The country of fourteeners- A négyezresek országa

2011.09.26. 11:29 viktor.agoston

Az eredendően túrasível foglalkozó, majd tevékenységeiben hegymászással, szilkamászással és katamaránozással is bővülő tematikájú fókablog egyik atyjaként abban a szerencsés helyzetbe kerültem, hogy Colorado államba történő költözésünk okán egy újabb blogot indíthatok vándorfókablog címen.
 
Ez a blog azonban nemcsak a hegyek világáról fog szólni, hanem az általunk egy év alatt megismerhető amerikai élet, szokások, mentalitás, nehézségek, munka és egyéb állatfajták mindennapjairól is. A sport tematikában íródott posztok a fókablogon is megjelennek, így akit mondjuk érdekel az, hogy Colorado 54 db négyezres csúcsából (bebebbebbebeeebeee) hányat mászunk meg, de pl. magasról tesz arra, hogy miként érdemes berendezni egy 1 hálószobás lakást, az továbbra is üdvözülhet az „apablogon”. A többiek viszont az oldalhasábba tematikusan rendezett tartalmakkal tágíthatják egyébként is bizonyára messzemenő tudásukat.
 
Enjoy the ride!

2 komment

Címkék: colorado foka fourteeners

A bejegyzés trackback címe:

https://vandorfoka.blog.hu/api/trackback/id/tr623257383

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

z8 2011.09.26. 17:52:33

Februárba megyek pár hétre USA ba. Tervezem snowboard/splitboardozni is elmegyek ott.
Várom élmény beszámoló postokat :)